Hockey in the US

Svensk förortsgrabb och numera #14 i St Louis Jr Blues. Lever drömmen i möjligheternas land och dribblar för mycket. Ingen broms.

Ryssar och pissoarer

Kategori: Allmänt

Jag ska börja detta inlägg med att fullfölja legenden om vår "succé-ryss". Jag har tyvärr inga nya citat att komma med, men det finns en förklarlig anledning till det. Han kom till oss från ett bättre lag för cirka två veckor sedan, efter att ha blivit petad där ifrån. Han spelade två matcher med oss innan coachen lät honom sitta på läktaren under den tredje. En petning som tog hårt på den lille tsaren.
 
När en annan kille i laget skulle hämta upp honom innan vår träning måndagen efter öppnade han dörren och sa "Me no practice today" och stängde dörren lika fort. Dom kan tydligen välja när dom vill träna och inte träna i Ryssland...

Eftersom att coacherna här borta inte direkt är några jättefans av divor blev konsekvensen i alla fall att han idag inte är en del av vårat lag längre. Kanske lever han white-trash-liv någonstans i USA, kanske har han åkt tillbaka till Ryssland för att göra karriär som hallick. Jag vet inte. 

Nu till värdens bästa uppfinning. 

Ni vet när man är på bio och vill ha mer smör i popcornen men det enda som finns är klumpigt salt och trötta smaker i pulverform? Så funkar det inte i US and fucking A. 

När du köpt din hink (storlek: enorm) med popcorn och tvålitersläsk med fri påfyllning har dom förutom salt och andra standardgrejer också en maskin med smör som du kan hälla över dina popcorn. J-ä-t-t-e-onyttigt men ére biodags så ére. 

Här har ni en bild på hur mästarmaskinen funkar. Bilden är dock inte rättvis mot popcornhinken som är större än vad den ser ut att vara. 

Helt klart Årets Julklapp om ni frågar mig.
 

Här kommer lite andra bilder värda att uppmärksamma....


Självklart en vägg-TV över pissoaren så man inte missar någonting när man går på toa...
 
Vem behöver ett badrum? Här smackar man upp pissoaren i hörnet på omklädningsrummet för att spara utrymme och pengar. Det är inte så noga. Skapar bra lagkänsla. 



I söndags klädde vi granen och här posar yngsta värdbrorsan framför slutresultatet.



Det var allt för nu.


/#14

Kommentarer

  • AspLövet säger:

    Dags för mera inlägg nu Alex. Ligga på soffan kan du göra ett annat år. Typ 2050.

    2013-12-31 | 02:06:29

Kommentera inlägget här: