Hockey in the US

Svensk förortsgrabb och numera #14 i St Louis Jr Blues. Lever drömmen i möjligheternas land och dribblar för mycket. Ingen broms.

Peoria borta - Det är d-a-x!

Kategori: Allmänt

Fredag och snart dags att börja förbereda inför helgens road trip. Stryka skjortan (börjar bli proffs på att stryka ärmarna nu, farsan), putsa findojjorna, trimma muschen, lägga till musik på Spotify-listan och packa väskan är några av sakerna som måste göras innan bussen lämnar St Louis 7.00 am imorgon. 

Anledningen till att den här helgen betyder lite extra mycket och att jag är extra laddad är att det är dax för derbyt med stort D! Är man uppvuxen med rivalmöten som AIK-Djurgården och Väsby-Arlanda räcker det med att man hör ordet "derby" för att pulsen ska gå upp till game-mode och tankarna flyttas tillbaka till tiden då Dennis von Knorring släppte handskarna hemma mot Wings redan på försäsongen eller då Råsunda tystade DIF en sista gång.
 
Utan att jinxa så brukar Peoria vs St Louis Jr Blues, enligt folk som varit med tidigare, bli 3x20 fullt krig. Dom hatar oss - vi hatar dom. Precis det som ett riktigt derby handlar om.
 
Här är statistiken från trejde perioden från en match förra säsongen. 

 
Bara på med Farzad Kojasteh-mentaliteten och in och gröta. 
Låt dom komma.

Trevlig helg.

/#14
 
 


 

Kommentarer

  • Arne Mahoony säger:

    Gläder mig att du börjar få ordning på ärm-strykningen. Glöm inte att inkludera Alter Bridge's senaste skiva (Fortress) i sin helhet i spellistan.
    Se till att avgöra matchen imorgon innan du sänker släpper handskarna.

    Turn some fucking lights out!!

    2013-10-18 | 21:00:20

Kommentera inlägget här: